20% SLEVA
.501 NIO DRAIN

Vyberte variantu produktů v balíčku

Produkty v balíčku

.501 NIO DRAIN 1x .501 NIO DRAIN Kód: ARO202131

.501 NIO DRAIN

Gelový krém s drenážními a vazotonickými vlastnostmi.
Balení: 200 ml

Pomáhají zlepšovat mikrocirkulaci a podporují odvádění přebytečných tekutin.

Díky technologii NIOCONTROL™, inovativnímu systému podávání na bázi niosomů, lépe a postupně zpřístupňuje obsažené funkční principy pro dosažení optimálního výsledku.

Velmi lehká a příjemná textura, která se snadno nanáší a je speciálně navržena tak, aby se rychle vstřebávala, není mastná.

VHODNÉ PRO (problémy):
• Špatná mikrocirkulace kůže, zadržování vody, otok, těžké nohy

ÚČINKY:
• Odvodnění, vasoprotektivum, hydratační

APLIKACE:
Aplikovat přiměřené množství masáží až do úplného vstřebání velkými a kruhovými pohyby, počínaje od kotníků až po břicho.
Po použití si důkladně umýt ruce a zabránit kontaktu s očima a sliznicemi. Zabránit kontaktu s poškozenou kůží. Pokud dojde k podráždění, okamžitě opláchnout.

AKTIVNÍ LÁTKY:
• NIOCONTROL™
Technologie zlepšuje pronikání funkčních aktivních látek do pokožky, čímž zvyšuje jejich biologickou dostupnost pro dosažení maximální účinnosti.

• EXTRAKT Z KAŠTANU - JÍROVEC MAĎAL:
Fytokomplex obsahuje směs saponinů bohatých na složky zvláště užitečné pro léčbu poruch souvisejících s tukovou tkání. Působí zejména protizánětlivě, antioxidačně, lipolyticky a vazotonicky.

• EXTRAKT CENTELLA ASIATICA (extrakt z listů pupečníku asijského)
Zlepšuje mikrocirkulaci pokožky a má drenážní účinek. Vazoprotektivní a venotonické.

• ESCIN
Směs saponinů přítomných v jírovci je zvláště užitečná pro léčbu poruch souvisejících s tukovou tkání. Působí zejména protizánětlivě, antioxidačně, lipolyticky a vazotonicky.

• TREHALÓZA
Disacharid, složený ze dvou molekul glukózy, přirozeně se vyskytující v mnoha živých organismech, jako jsou rostliny, houby, bakterie a bezobratlí. Umožňuje pokožce udržet vlhkost, zajišťuje dlouhodobou hydrataci.
Má výjimečnou antioxidační sílu, chrání pokožku před nejčastějšími znečišťujícími látkami a zpomaluje proces stárnutí.

• VITAMIN E
Jeden z nejsilnějších antioxidantů schopných účinně působit proti působení volných radikálů. Vitamin E obnovuje schopnost pokožky zadržovat vodu a bojovat proti dehydrataci;
Opravuje poškození způsobené kolagenovými a elastinovými vlákny, čímž obnovuje pevnost a pružnost pokožky.
Posiluje kožní bariéru proti UV záření, omezuje výskyt suchosti, vrásek a zabarvení.

• MANDLOVÝ OLEJ
Díky vysokému složení esenciálních mastných kyselin má vysoce zvlhčující a změkčující vlastnosti.
Je též bohatý na vitamín E, vitamín B, fytosteroly a antioxidační látky zabraňující stárnutí pokožky a přispívají k regeneraci tkání.

• RÝŽOVÝ OLEJ
Bohatý na vitamín E, tokotrienoly a oryzanol, má ochranný a antioxidační účinek.


INCI:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Propanediol, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Corn Starch Modified, Parfum (Fragrance), Hydroxyacetophenone, Trehalose, Caprylyl Glycol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Leaf Extract, Centella Asiatica (Pennywort) Extract, Escin, 1,2-Hexanediol, Tocopherol, Caffeine, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-6 Oleate, Coleus Forskohlii (Coleus Forskohlii) Root Extract, Phenoxyethanol, Sorbitan Palmitate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Beta-Sitosterol, Potassium Sorbate, Squalene.

Referenční číslo: AKC03AR14
Kategorie:
LETÁKY - STARÉ >  2024 03 >  TAJEMSTVÍ KRÁSY >  34

Související produkty