Zvětšit

EXCEL THERAPY O2 CITYPROOF PROGRAMME

INTENZIVNÍ ANTIOXIDAČNÍ PROGRAM S KYSLÍKEM
sada na 5 aplikací


Řada Excel Therapy O2 Cityproof reflektuje potřeby pleti, dané aktuálním životním tempem a životním prostředí, které je čím dál více znečištěné (polétavé mikročástice, sluneční záření, modré světlo apod.), tak aby pleť, mohla čelit den za dnem těmto náročným podmínkám.

Excel Therapy O2 Cityproof (Pollution Defense) představuje multifunkční kosmetiku, která chrání pleť zevnitř i zvenčí a působí jako prevence předčasného stárnutí.


URČENO PRO:
• Městskou pleť, jež čelí nadměrnému znečištění jako smog, či prach. • Pleť vystavenou tzv. blue light / modrému světlu vycházejícímu z mobilních telefonu, PC, tabletů, aj.


VÝHODY:
Řada Excel Therapy O2 CITYPROOF představuje novou éru v péči o pleť:
• Okysličuje a detoxikuje, regeneruje, chrání a posiluje



OBSAH PROFESIONÁLNÍ PÉČE V KOSMETICKÉM SALONU:


• OKYSLIČUJÍCÍ BUBLINKOVÁ PRE-MASKA 5x25 ml a 5x3 ml
Počáteční, na první pohled hezká vrstva světle modré barvy, se promění v bublinkující pěnu, která provádí velmi originální mikromasáž. Díky této technologii se podobá účinku oxygenoterapie.

• OBLIČEJOVÝ MASÁŽNÍ KRÉM 35 ml
Rozsáhlá masáž inspirovaná propojením dvou technik, orientální terapie s tisíciletou tradicí a obličejové reflexologie, která se provádí ve dvou fázích.

• OBLIČEJOVÁ MASKA 5x33 ml
Skládá se ze dvou vrstev, vnitřní část tvoří struktura celulózových vláken s vysokou schopností absorpce, která uvolňuje výkonný koncentrát složek a aktivuje imunitní obranu pokožky, zatímco vnější jemný stříbrný film, tvořený supervodivými mikrokrystaly, vytváří izolační a okluzivní bariéru, která podporuje stálé uvolňování aktivních složek ve všech vrstvách pokožky.

Výrobce: GERMAINE DE CAPUCCINI
Produktová řada: EXCEL THERAPY O2
Referenční číslo: G592021
Měrná jednotka: sada (5care)

Výběr varianty:

Související produkty