OCEAN MIRACLE TREATMENT PROFESSIONAL




Profesionální program Ocean Miracle. Sada na 2 ošetření

ÚČINKY:

Výrazný anti-agingový efekt: zastaví působení času na pleť a obnovuje mladistvou dokonalost pokožky.
Působí na buněčné úrovni a omlazuje pleť zevnitř.
Hydratuje, zpevňuje ji a mírní vrásky.
Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, čímž dochází k zhuštění pokožky.
Výsledkem je znatelně omlazená, hebká a svěží pleť.

AKTIVNÍ SLOŽKY:

• Koncentrovaná mořská voda zvyšuje aktivitu fibroblastů o 450% a keratinocytů o 300%.
• Juvenessence® získaná z řasy Alaria Esculenta je schopná zastavit a zvrátit proces stárnutí buněk.
• Fucogel® je aktivní složka přírodního původu, přítomná v mořských řasách. Vyznačuje se schopností stimulovat sirtuin-1, tzv. protein buněčné dlouhověkosti.
• Matrigenics 14G získaný z řasy Wakame aktivuje 14 genů pro omlazení pleti.
• Hyadisine je inteligentní zvlhčující látka s účinkem po 24 hodin. Má silnější hydratační schopnost nežli kyselina hyaluronová.


PRACOVNÍ POSTUP OŠETŘENÍ:
Aplikujeme jednotlivé produkty obsažené v sadě dle čísel, kterými jsou označeny.

Fáze 1: Exfoliační a přípravná fáze. Jemná exfoliace na bázi enzymu keratinázy kombinuje enzymatický peeling s mechanickým. Aplikujeme manuálně na obličej, krk a dekolt. Vyhneme se očnímu okolí. Necháme působit 3 až 5 minut. Poté bříšky prstů navlhčenými ve vodě provádíme krouživé masážní pohyby po dobu několika minut, abychom podpořili čištění pokožky. Smyjeme vydatným množstvím vody.

Fáze 2: Hydratační, revitalizační a ionizovatelná fáze. Zvlhčující a revitalizační mořská plazma s obsahem Hyadisine stimuluje aktivitu fibroblastů. Aplikujeme pomocí aktivační masáže.

Fáze 3: Anti-agingové a zvlhčující sérum na bázi koncentrované mořské vody a látek Hyadisine, Fucogel® a Juvenessence®. Aplikujeme na obličej, krk a dekolt. Masírujeme do úplného vstřebání přípravku.

Fáze 4: Výživný a zpevňující anti-agingový krém s výtažkem z řasy Wakame a přírodním rýžovým olejem. Aplikujeme na obličej, krk a dekolt. Masírujeme do úplného vstřebání přípravku.

Fáze 5: Ionizovatelná alginátová maska Ocean Miracle 3010. Smícháme obsah sáčků 1 (gel) a 2 (prášek). Nanášíme a snímáme klasickým způsobem jako alginátovou masku. Doba působení: 15 minut. Prostřednictvím masky lze provést ionizaci, např. pomocí přístroje Mesoscience značky Skeyndor nebo Belex 08 značky Sorisa. Pozor: ještě než na přístroji spustíme program ionizace, je třeba roztěrkou masku odstranit z oblasti očí.

Fáze 6: Hydratační a zpevňující mořské sérum obsahující aktivní složky Hyadisine, Fucogel® a Juvenessence® . Rovnoměrně naneseme malé množství přípravku na obličej, krk a dekolt. Aplikujeme i okolo očí. Zbytek přípravku dáme klientce pro domácí péči.


Výrobce: CASMARA
Produktová řada: OCEAN MIRACLE (HYDRA LIFTING)
Referenční číslo: CSA10000N
Měrná jednotka: sada (2 oš.)
Typ pleti: Citlivá pleť
Použití: Profesional
Typ pleti: Normální a Smíšená pleť
Určeno pro: Unisex
Typ kosmetické péče: Proti Vráskám
Typ kosmetické péče: Hydratace a Výživa
Typ kosmetické péče: Antiage
Partie: Obličej

Výběr varianty:

Související produkty

Související balíčky