.204 NIO DRAIN PLUS

Intenzivní drenážní masážní krém stimulující mikrocirkulaci.
Balení: 500 ml

Bohatý masážní krém se specifickými účinnými látkami s drenážními a vazotonickými vlastnostmi, které pomáhají zlepšit mikrocirkulaci a podporují odtok přebytečných tekutin.

Díky technologii NIOCONTROL™, inovativnímu doručovacímu systému založenému na Niosomes, jsou funkční principy lepší a postupně dostupné pro optimální výsledek.
Navíc díky svému osvěžujícímu účinku je ideální pro intenzivní a okamžitou úlevu těžkým nohám.

VHODNÉ PRO (problémy):
• Špatná mikrocirkulace kůže, zadržování vody, otok, těžké nohy

ÚČINKY:
• Odvodnění, vasoprotektivum, osvěžující, hydratační

APLIKACE:
1. Nanést dostatečné množství masáží až do úplného vstřebání velkými a krouživými pohyby.
2. Po použití důkladně umýt ruce a vyhnout se kontaktu s očima a sliznicemi. Zabránit kontaktu s porušenou kůží. Dojde-li k podráždění, ihned opláchnout.


AKTIVNÍ LÁTKY:

• NIOCONTROL™
Technologie zlepšuje pronikání funkčních aktivních látek do pokožky, čímž zvyšuje jejich biologickou dostupnost pro dosažení maximální účinnosti.

• EXTRAKT Z KOŇSKÉHO KAŠTANU - JÍROVEC MAĎAL:
Fytokomplex obsahuje směs saponinů bohatých na složky zvláště užitečné pro léčbu poruch souvisejících s tukovou tkání. Působí zejména protizánětlivě, antioxidačně, lipolyticky a vazotonicky.

• EXTRAKT CENTELLA ASIATICA (extrakt z listů pupečníku asijského)
Zlepšuje mikrocirkulaci pokožky a má drenážní účinek. Vazoprotektivní a venotonické.

• ESCIN
Směs saponinů přítomných v jírovci je zvláště užitečná pro léčbu poruch souvisejících s tukovou tkání. Působí zejména protizánětlivě, antioxidačně, lipolyticky a vazotonicky.

• MENTYL LAKTÁT
Derivát mentolu esterifikovaný kyselinou mléčnou. Stimuluje receptory chladu přítomné na pokožce a Poskytuje příjemný pocit svěžesti se stimulací chladu na pokožce (bez změny teploty epidermis). /činek je lehčí, déletrvající, méně dráždivý.
Proto je indikován i na citlivou, podrážděnou pokožku nebo s jemnými kapilárami.

• ALLANTOIN
Podporuje regeneraci buněk pro jemnější a zdravěji vypadající pokožku. Uklidňující a uklidňující.

• BAMBUCKÉ MÁSLO
Díky svému bohatému složení na mastné kyseliny má silné zvláčňující a hydratační vlastnosti. Je bohatý na antioxidanty, jako je vitamín E (bojující proti volným radikálům), zlepšuje mikrocirkulaci krve, a vitamín A (bojující proti stárnutí obnovou poškozených buněk).


INCI:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Propanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Olus Oil, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Hydroxyacetophenone, Menthyl Lactate, Parfum (Fragrance), Allantoin, Glycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Candelilla Cera, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Leaf Extract, Tocopherol, Escin, Centella Asiatica (Pennywort) Leaf Extract, Maltodextrin, Caffeine, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-6 Oleate, Beta-Sitosterol, Coleus Forskohlii (Coleus Forskohlii) Root Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Squalene, Sorbitan Palmitate.
Výrobce: AROSHA
Produktová řada: DRAINAGE
Referenční číslo: ARO201108
Měrná jednotka: 500 ml
Kategorie:
KOSMETIKA >  TĚLO >  PÉČE >  KRÉMY-MASKY BODY

Výběr varianty:

Související produkty

Související balíčky