Zvětšit

RESTART COLOR PROTECTIVE MELTING CONDITIONER

Ochranný kondicionér s dvojitým účinkem.

Pomáhá vyrovnávat mikrobiom pokožky hlavy* a chrání barvené vlasy před oxidačními činidly. Tento kondicionér na ochranu barvy pro barvené vlasy s přírodním extraktem z açai vyrovnává vlasové vlákno a zvyšuje lesk.

URČENO PRO:
Klienti s barvenými nebo barevně poškozenými vlasy, kteří chtějí šampon a kondicionér na ochranu barvy vlasů, které chrání a udržují barvu a zároveň usnadňují rozčesávání

KLÍČOVÉ VÝHODY:
Chrání a zvýrazňuje barvu, snižuje poréznost vlasů, zvyšuje lesk barvy, poskytuje péči. Zářivý povrch a dlouhotrvající barva, lesk a živost.

VÝHODY:
• Zvýrazňuje barvy
• Zabraňuje vyblednutí barev
• Snižuje a vyrovnává poréznost vlasových vláken pro rovnoměrnější výsledky
• Usnadňuje rozčesávání vlasů
• Tepelná ochrana

TECHNOLOGIE:
Kerabiotická barva
Formulováno s technologií KERABIOTIC OXI GUARD™ pro vyrovnání vlasového vlákna a zvýšení lesku.

APLIKACE:
Aplikujte kondicionér na barvené vlasy od středu ke konečkům vlasů.
Nechte působit 2-3 minuty. Důkladně opláchněte.

AKTIVNÍ SLOŽKY:
Kombinuje přírodní antioxidační extrakt açai, ekvalizéry pórovitosti a látky proti vyblednutí. Zabraňuje vyblednutí barvy a hydratuje vlasy.

INCI:
Aqua/Water/Eau, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Isopentyldiol, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Isopropyl Alcohol, Lauric Acid, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Maltodextrin, PEG-150 Distearate, PEG-8 Beeswax, Panthenol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Caprate, Propylene Glycol, Quaternium-87, Silicone Quaternium-22, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Red 33 (CI 17200), Yellow 5 (CI 19140) .Y00568
Výrobce: REVLON PROFESSIONAL
Produktová řada: RESTART
Referenční číslo: RE7271132000
Měrná jednotka: 200 ml

Výběr varianty:

Související produkty